Produkter på Gunnars granar

Allt du behöver för att själv bedriva julgransförsäljning i egen gård, på torget eller på annan plats.

Julgran

Gunnars Granar säljer julgranar från egna odlingar i Skåne. Vi har odlat julgranar i mer än 25 år. Under dessa år har vi utvecklat tekniker och förbättrat skötsel av julgransodlingarna. För att få så hög kvalitet som möjligt har vi valt en intensiv skötsel av våra julgranar.

Våra julgranar levereras i parti, på pall eller hel lastbil.

Våra olika varianter:
Kungsgranar – slottskvalitet
Kungsgranar – prima
Kungsgranar – standard
Kungsgranar – mix
Vanlig julgran – natur
Vanlig julgran – formklippt

Tag gärna kontakt med oss för offert!

Julgransnätare, nät och julgransfot

För att du ska kunna sälja julgranar så friktionsfritt som möjligt, erbjuder vi även julgransfot, nätare och nät därtill.

Julgransnätare:

Storlek 34 cm – 45 cm – 55 cm. En bra julgransnätare till din försäljningsplats är ett måste! Julgranen blir lätt att transportera hem, och det är en jättebra service för kunden. Vår nätare är gjord i galvaniserat stål och levereras i två delar. Den är lätt att montera och lätt att använda. Fastmonterad kniv på ställningen gör det enkelt att kapa nätet till önskad längd. Gummiringen på nätare håller fast nätet, så att lagom mycket nät sluter sig om julgranen. Finns i storlekarna 34, 45 och 55 cm/diameter. Den minsta nätaren passar om du endast har vanlig gran (Rödgran). 45 cm-modellen passar till Kungsgran, men kan även användas till vanlig gran. Vi har även nätare i glasfiber.

Pris: 3 295 kr (45 cm)
Moms 25 % och frakt tillkommer.

Nät:

Ett finmaskigt nät som håller hög kvalitet. Säljs i balar à 3000 meter, 10-12 mindre buntar i varje bal och det räcker till cirka 600 julgranar.

34cm, 5000m: 2 750 kr
45 cm, 3000m: 2 100 kr
55cm, 1500m: 1 295 kr

För andra storlekar och önskemål, kontakta oss för mer info.

Julgransfötter:

Vi säljer även partier med JULGRANSFÖTTER från 5 st och uppåt. Julgransfoten rymmer mycket vatten, har vattenflottör och det är framför allt mycket lätt att centrera och sätta fast julgranen.

Kontakta oss för pris och info.

Julgransris

Riset klipps normalt under oktober/november och används till stor del som gravdekoration. Av Nordmannsris klipper vi bottenklipp, dsv. mindre. grenar som är mycket täta och täcker marken bra. Vi har dessutom kraftigare större grenar som passar perfekt till dekorationer av olika slag. Nobilisris är det blåaktiga riset som används till kransar och dekorationer. Ta gärna kontakt med oss för offert!

Granskottsöl

Frukten av en idé mellan Gunnars granar och en butler som efter en lyckad crowdfunding-kampanj utvecklade fram en unik granskottsöl.

Scandinavian Spruce Lager går att beställa från Systembolaget med artikelnummer 34047 och kan hämtas ut från närmsta Systembolaget. 

Ladda ner våra försäljningsvillkor

Kontakta oss

Frågor om våra produkter eller fundering kring hur du själv kan bedriva ett unik försäljningsställe? Kom i kontakt med oss idag!